2024. 07. 17. szerda

Endre, Elek
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
Kiszel Tünde titokzatos új hódolója

Kiszel Tünde titokzatos új hódolója

Kiszel Tünde titokzatos új hódolójaKároly, a gáláns lovag igazi úriemberként udvarol

Kiszel Tünde „első bálozó” volt új lovagjával, akivel igazából csak az Operabálon mutatkozott először a nagy nyilvánosság előtt, bár előtte a Story gálán is feltűntek együtt, s azóta is számos helyen mutatkoztak. Károlyt hónapokig rejtegetette, de még most sem beszél róla. Sikerült azonban megtudnunk, ki is valójában a titokzatos új hódoló?

Egy ország Tündéje, most sem tagadta meg önmagát, hetekig, hónapokig kétségek között hagyott bennünket, ahogy eddigi kapcsolatainál is tette. (Emlékezhetünk rá, Donatella édesapjának kilétére csak évek múlva derült fény…) A díva idén meglepő módon felhagyott korábbi szokásával, és bezárta „óvodáját”, azaz jóval fiatalabb udvarlóit lecserélte egy meglett férfira.

– Károly, egy igazi régi vágású úriember, aki a gondolataimat is lesi, de többet egyelőre nem árulhatok el róla – mondta.

– Hol ismerkedtek meg?

A válasz egy sejtelmes „kiszeltündis” mosoly volt, azonban megtudtuk, a titokzatos hódoló Szabó Károly névre hallgat, 54 éves, vendéglátói végzettséggel éttermet vezetett, jelenleg a szállodaiparban dolgozik. Kétszer nősült, több gyermeke van és Kispesten él. Egy bulin ismerkedett meg hónapokkal ezelőtt az ismert dívával, és azonnal szimpatikusak lettek egymásnak, azóta együtt járnak. Donatella azonban csak nemrég találkozott a jó vágású úriemberrel, aki így nyilatkozott új szerelméről: – Tündi talpig nő, akit végig kísérni egy csodálatos bálon, vagy bármilyen rendezvényen nem kis dolog.

Kíváncsiak vagyunk, Károly meddig bírja majd a gyűrődést a számára eddig szokatlan reflektorfényben.

 

Temesi László

kép Forrása: kiszeltünde.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek