2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Nagyon súlyos

Őrizetbe vették a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság munkatársai azt a román állampolgárságú kamionost, aki figyelmen kívül hagyott egy súlykorlátozó táblát. A férfiról kiderült, hogy korábban eltiltották a vezetéstől és rövid idő alatt huszonhét szabálysértési eljárást indított vele szemben több hatóság.
Közúti ellenőrzést hajtottak végre a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. december 3-án, 9 óra körül Felsőberecki közelében, amelynek során egy román felségjelzésű kamiont is ellenőriztek. A román állampolgárságú sofőr figyelmen kívül hagyott egy súlykorlátozó táblát, amiért helyszíni bírságot szabtak ki. A járőrök a 34 éves sofőr további ellenőrzésekor kiderítették, hogy őt korábban elkövetett szabályszegéséért a rendőrkapitányság, 2018 februárjáig eltiltotta a vezetéstől.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette a 34 éves sofőrt, akivel szemben több hatóság, összesen huszonhét szabálysértési eljárást indított.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek