2024. 04. 30. kedd

Katalin, Kitti
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. augusztus 20-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Egy férfi közlekedett tehergépkocsijával 2017. augusztus 20-án 17 órakor, Bekecs belterületén. A jármű vezetője balra kanyarodva az út mellett lévő vízelvezető árokba hajtott, majd egy családi ház kapubejárójának ütközött. A baleset következtében a jármű utasának súlyos sérülései keletkeztek.

Egy férfi közlekedett autójával 2017. augusztus 20-án 17 órakor, Kazincbarcikán a Szemere Bertalan tér és a Kazinczy Ferenc tér kereszteződésében. Az autó vezetője a kereszteződésben kanyarodva nem adott elsőbbséget egy szabályosan közlekedő segédmotoros kerékpárnak és nekiütközött. A motor vezetője a baleset következtében kulcscsont törést szenvedett.

Egy férfi közlekedett hatósági jelzés nélküli motorjával 2017. augusztus 20-án 17 órakor, Domaháza belterületén. A motoros sebességéből adódóan átsodródott a szemközti forgalmi sávba és egy szabályosan haladó autónak ütközött. A baleset következtében a motor vezetőjének súlyos sérülése keletkezett.

Egy férfi közlekedett személygépkocsijával 2017. augusztus 20-án 21 órakor, Farkaslyuk irányából Ózd irányába. Az autó vezetője nem az út és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg sebességét és az úttestről lesodródva egy fának ütközött. Az ütközés következtében a járműben utazó két személy könnyű- valamint súlyos sérülést szenvedett.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset tizenkét esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség kéri a lakosságot, hogy közlekedésük során vegyék figyelembe az út adottságait, valamint az időjárási körülményeket.

Közlekedjenek biztonságosan hiszen mindenkit hazavárnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…

További cikkek