2024. 04. 30. kedd

Katalin, Kitti
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

1 Úton sportzarándoklatok

A Mária Út Egyesület az idei évben augusztus 26-án negyedszer szervezi meg az 1 Úton zarándok napot, melynek célja, hogy a Mária Út teljes szakaszán zarándokok induljanak el imádságaikat a gyermekre várókért ajánlva.

A meglévő szakaszok mellett (melyről részletesebb információk a http://1uton.mariaut.hu/tart/index/1001/1 oldalon találhatóak) az idei évben újdonságként futó és kerékpáros szakaszon is meg lehet tapasztalni a zarándoklás testet és lelket formáló erejét.

Minden futni szeretőt várnak a Budapest-Máriaremete futózarándoklatra, melynek nyitó miséjét  Erdő Péter bíboros tartja a Mátyás tempolmban a Szent Mónika közösség 25. jubileumi találkozója keretében 10 órától. A zarándoklat 11 órakkor rajtol.

Táv: 21 km.

A zarándoklat díjmentes, önellátó és regisztrációhoz kötött. Becsatlakozás bármely kijelölt ponton lehetséges. A sportzarándoklat vezetője Makai Viktória, aki nem csak többszörös ultrafutó magyar bajnok, de az idei Mária Maraton  futózarándoklat vezetője is volt..

Az útvonalról a programról és a jelentkezésről további információk a http://1uton.mariaut.hu/cikk/31280/Futo_sportzarandoklat, vagy az 1 Úton facebook oldalán találhatóak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek