2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Jobbik:Reagálás Orbán Viktor tusványosi beszédére: A józan ész helyett, rögeszmék irányítják Magyarországot

Jobbik:Reagálás Orbán Viktor tusványosi beszédére: A józan ész helyett, rögeszmék irányítják Magyarországot

Reagálás Orbán Viktor tusványosi beszédére: A józan ész helyett, rögeszmék irányítják Magyarországot

Orbán Viktort ismét bebizonyította, tisztességes bérek és nyugdíjak, modern egészségügy és oktatás helyett csak egy valamit tud adni a népnek: ellenségképet.

A magyaroknak elegük van az állandó háborúskodásból, a hatalmi arroganciából, a korrupcióból. Magyarországnak nyugalomra van szüksége, ehhez pedig erős határőrségre, nyugati bérekre, színvonalas egészségügyre, és modern oktatásra, de legfőképp tisztességes kormányra, amely a szocialista helytartók és a fideszes oligarchák helyett a nép pártján áll.

Orbán Viktor azonban továbbra sem képes az emberek valódi problémáival foglalkozni, helyette a saját démonaival küzd. Nem az ország sorsáért, hanem a saját hatalmáért aggódik, ezért bukása szükségszerű, hogy Magyarország az orbáni rögeszmék helyett a józan ész útjára léphessen.

Ennek érdekében a Jobbik-kormány 2018-tól felszámolja a rendszerszintűvé vált korrupciót, hogy jusson pénz bérekre, nyugdíjakra, egészségügyre és oktatásra. Magyarország a fokozódó nemzetközi elszigetelődés helyett a Jobbik által kiharcolt európai szintű bérunió révén egy új, igazságos és szolidáris Európa zászlóvivője lesz, ahol egyenlő munkáért egyenlő bér jár, és ahol végre mindenki a saját szülőföldjén boldogulhat. Mert csak az az ország lehet sikeres, amelyet nem elhagynak, hanem ahová visszaköltöznek a polgárai.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek