2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. július 10-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

A 3-as számú főúton Szikszó felől Miskolc irányába közlekedett 2017. július 10-én 9 óra 22 perckor egy férfi Citroen típusú személygépjárművével. A sofőr haladása során nem a vizes útviszonyoknak megfelelően választotta meg a járműve sebességét és nekiütközött egy előtte megálló Opel típusú személygépjárműnek. Az ütközést követően azonos irányból érkezett egy Ford típusú személygépjármű, melynek sofőrje szintén nem az útviszonyoknak megfelelőn választotta meg a járműve sebességét, minek következtében nekiütközött az előtte megálló Opelnek.  A baleset során az egyik sofőrnek könnyű sérülése keletkezett.

Kazincbarcikán, a Jószerencsét úton közlekedett 2017. július 10-én 20 óra 10 perckor egy helyi férfi, aki haladása során nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedett, minek következtében járműve a vizes úttesten, gázadás közben megcsúszott, s az úttestről lehaladva egy reklám kijelző oszlopnak ütközött. A sofőrnek könnyű sérülése keletkezett.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset tizenhat esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy gépjárművük sebességét a mindenkori időjárási viszonyoknak megfelelően válasszák meg.

Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…