2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Ingyenesen üdültet a Jobbik

Siófokon vette kezdetét a Jobbik Szeretetszolgálat Alapítvány ingyenes nyári üdültetési programsorozata. Az alapítvány jóvoltából idén még további három helyszínen: Tapolcán, Tiszavasváriban és Somoskőújfalun szerveznek nyaralást a hátrányos helyzetű nagycsaládok részére.

A táborban 47 szülő és 103 gyermek egy hetes nyári kikapcsolódását biztosítják. A családok július és augusztus hónapokban négy turnusban vehetnek részt a nyaralásokon.
A feszült ukrajnai politikai helyzetre való tekintettel, a somoskőújfalui helyszínen húsz hátrányos helyzetű kárpátaljai gyermek is részt vesz.

A költségeket a Jobbik országgyűlési képviselőinek adományaiból fedezik. Az üdültetést 7 millió forintból valósítják meg, ezt az utazásra, a szállásra, az étkezésre, a kirándulásokra és a standbelépőkre fordítják.  
A pihenésen túl az üdülés célja az, hogy lehetőséget biztosítson olyan családok számára, akik nehéz anyagi körülményeik miatt még soha nem engedhették meg maguknak a közös nyaralást. A családok nyugodt időtöltését az alapítvány önkéntesei segítik. A szervezők a már hagyományt teremtő üdültetési programsorozattal a maradandó élményen túl, erősíteni kívánják az összetartozás érzését.

Sneider Tamás, a Jobbik Szeretetszolgálat Alapítvány kuratóriumának elnöke,
Kiss Gabriella, a Jobbik Szeretetszolgálat Alapítvány főtitkára és Baráth Zsolt a program főszervezője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek