2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Két hét alatt 11 ezer ajánlószelvény

Két hét alatt 11 ezer ajánlószelvény

Két hét alatt 11 ezer ajánlószelvényEddig mintegy 11 ezer kopogtató cédulát gyűjtött össze Tállai András, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 13. számú választókerületének egyéni országgyűlési képviselőjelöltje. A FIDESZ-KDNP jelöltje ezt sajtótájékoztató keretében jelentette be.

„Az aktivisták február 8-ától gyűjtik a pártra, illetve személyemre a jelöltállításhoz szükséges ajánlószelvényeket. Már az első napokban megvolt a szükséges 750 darab. Természetesen nem fejeztük be a gyűjtést, hiszen ez egy jó alkalom arra, hogy találkozzunk a választópolgárokkal, megismerjük a véleményüket, az álláspontjukat. Nagyon sikeres volt az ajánlószelvény-gyűjtés, hiszen az első naptól eltelt mintegy két hét alatt rekordszámú, mintegy 11.100 darab kopogtatócédulát sikerült összegyűjtenünk. Ez a választópolgárok mintegy egynegyedének ajánlását jelenti. Ilyen gyorsan és hatékonyan még sohasem sikerült ennyi ajánlószelvényt összegyűjteni.” – emelte ki Tállai András.

A képviselőjelölt emellett a sajtótájékoztatón megköszönte az eddigi támogatást, segítséget. „Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak a választópolgároknak, akik megtiszteltek bizalmukkal. A támogatásuk, melyet az ajánlószelvények átadásával fejeztek ki, számomra, erőt ad a folytatáshoz, a jövőbeni feladatokhoz. Szeretném megköszönni a segítséget a választókerületben tevékenykedő mintegy 300 aktivistának. S nem utolsó sorban köszönöm mind a 27 település támogatását.” – tette hozzá a képviselőjelölt.

MZS

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek