2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
Tizenháromra emelkedett a kihűlések száma Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

A párhuzamok a rendőrségen találkoztak

A párhuzamok a rendőrségen találkoztakRendőrök és polgárőrök kezdetben párhuzamos majd összehangolt együttműködésének eredményeként a napokban sikerült elfogni három tolvajt Tiszatarjánban.

 

A Mezőcsáti Rendőrőrs parancsnoka szabadidejében a Tiszaújváros és Mezőcsát közötti útszakaszon egy magára hagyott személyautóra lett figyelmes. Erről értesítette a szolgálatban lévő kollégáit, akik a terület ellenőrzése céljából elindultak a helyszínre.

Mindeközben egy szolgálaton kívüli polgárőr jelezte a Mezőcsáti Rendőrőrs felé, hogy Tiszatarján külterületén a szőlőskerteknél három ismeretlen férfit látott szaladni.

A párhuzamos szálak ekkor fonódtak egymásba. A gyanús férfiakat feltűnés nélkül követő polgárőr folyamatos tájékoztatást adott a megfigyeltek mozgásáról. Az egyenruhások egy csoportja a hátrahagyott autó közelében várakozott, ami nem is tartott olyan sokáig, hiszen a három férfi hamarosan megjelent a kocsinál. Legnagyobb meglepetésükre a rendőrök köszöntötték őket. Elszámoltatásuk során kiderült, hogy a közeli szőlőhegyen gyűjtöttek be különböző fémeket, és ha már ott voltak „benéztek” egy-két hétvégi házba, hátha onnan is el tudnak lopni néhány értékesíthető holmit.

A Mezőcsáti Rendőrőrsön előállított gyanúsítottak beismerték tettüket. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság lopás miatt indított velük szemben eljárást.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek