2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Visszavágó idegenben

Visszavágó idegenben

Visszavágó idegenbenA vénuszos lányok a tavaszi szezon legkönnyebbnek ígérkező mérkőzését  játszák majd február 27-én, szombaton. Kiskunfélegyházán 13 órakor veszi kezdetét az a mérkőzés, amit a tabella jelenlegi sereghajtójával játszanak. Bár ez nem jelenthet biztos győzelmet, ugyanis a múlt eseményei még bennük maradhattak…

A miskolciak most mennek másodszor, a nemrég épült KÉSZ arénába, – a tavalyi szezon harmadik mérkőzését ott játszották – de az ott játszott első meccsre nem szívesen emlékeznek. Egy héttel előtte megverték a tavalyi bajnokot, viszont ott elég sokszor került a labda a hálójukba, és egy nagyarányú vereség lett a meccs vége. Így a három pontot még soha, így akkor sem sikerült elhozni az alföldi kisvárosból. Tehát nem ez a lányok kedvenc helye, de valószínűleg most mindent megtesznek azért, hogy változzon ez a kép.

Ha a kiskunfélegyháziak nyernek, akkor van esélyük a tabellán feljebb kerülni. Ha a mieink, akkor ez egy nagy előrelépést jelentene a kitűzött cél, azaz a dobogós helyezés elérése érdekében, mert még mindig „csak” a negyedikek. Persze a csapatok elsődleges célja a  „Play off” azaz a rájátszásba kerülés, amit az első négy helyezett játszik majd a továbbiakban.

A miskolciak még előtte „ráhangolódnak” egy kicsit; ugyanis előző nap játszanak a Fidelitas elnökség férfi csapatával. Ez egy kiváló lehetőség az adrenalin fokozására, és reméljük, semmilyen téren nem akadályozza a szombati sikeres szereplést.

A meccs azért is érdekes, mert a két legjobb médiaháttérrel rendelkező csapat méri össze erejét. Ez mindkét részről érződik a szinte naponta frissülő honlapokon, és valószínűleg ezáltal mind Kiskunfélegyházán, mind Miskolcon lesz majd visszhangja a mérkőzésnek.

Ugyan az ellenfél lesz otthon, de azért miskolci szurkolókat is várunk, hiszen a lányok mindent beleadva garantálni tudják az izgalmas mérkőzést.

S hogy, egy kis ízelítőt adjunk a miskolciak játékából, az alábbi videón látható a múltkori mérkőzés:

 

 

Osztopáni Mihály(Somafone-KHTK): Taktikailag, technikailag fölénk magasodott a hazai csapat. Tizennyolc gólt kaptunk – amely jelen pillanatban tükrözi a listavezető illetve sereghajtó közötti különbséget – míg mi sorra kihagytuk a lehetőségeinket. Már a „Mókusok” csatakiáltás sem a régi. Na majd…! Vagy mégsem…! Szövegben már erősek vagyunk, de hol marad a SZÍV és az AKARAT?! Talán holnap megtudom… Hiába a megbeszélés, ha nem látszik a pályán ebből semmi. Duma helyett gólok, kritika helyett több futás és már adott lenne a győzelem. A hétvégén lehet bizonyítani hazai pályán. Sárréti Géza (Miskolci-Szabadidőközpont Vénusz):Nagyon fontos három pontért utazunk Kiskunfélegyházára. Remélem, hogy a csapat ezt a mérkőzésen bizonyítani is fogja!  Játékosaink egyre jobb formába kerülnek, csapatjátékunk jól alakul, biztatóak a fiatal játékosaink. Bízom benne, hogy egy jó, izgalmas mérkőzést vívunk a szimpatikus hazai csapattal!


Fónagy Fanni (Média-csoport)
www.miskolcivenusz.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek