2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

A Jobbik kiáll a Budapest Park mellett!

A Jobbik és a Jobbik Ifjúsági Tagozat felháborítónak tartja azt a tervezetet, mely szerint a Fidesz az MSZP-vel karöltve akarja megszüntetni a Budapest Parkot, a főváros legnépszerűbb szórakozóhelyét. A Jobbik külön botrányosnak tartja Bácskai János fideszes polgármester hozzáállást a fiatalokhoz, hiszen ő már 2015-ben leszögezte, hogy azon lesz, hogy minél hamarabb parkolási övezet legyen a Budapest Park területén „még ha ez a fiatalság rovására is lenne.”
Ez a lépés is remekül példázza ezen két párt fiatalokkal kapcsolatos politikáját, hiszen sosem volt számukra szempont, hogy az ifjúságért tegyenek és az ő érdeküket szem előtt tartsák. Ezt támasztja alá számos korábbi lépésük is, és ez után nem csoda, hogy a fiatalok százezerszámra akarják itt hagyni a hazánkat, hiszen miután tönkretették az oktatást és létbizonytalanságba taszították a fiatalok ezreit, most már a szórakozási lehetőségeiket is korlátozni akarják.

A Jobbik szerint a Budapest Park azon közkedvelt szórakozóhelyek egyike, ahol az ifjúság biztonságos és kulturált körülmények között tud szórakozni. Ezért felszólítjuk a Fideszt és az MSZP-t, hogy azonnal hagyják abba a Budapest Park vegzálását és inkább a fiatalok problémáinak megoldásán dolgozzanak
Farkas Gergely,  országgyűlési képviselő, Jobbik Ifjúsági Tagozatának elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek