2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
9 nap alatt ítélet

9 nap alatt ítélet

9 nap alatt ítéletEgy közelmúltban ittas járművezetésen Miskolcon tetten ért személyt tegnap a bíróság pénzbüntetésre és járművezetéstől eltiltásra ítélt. A tettenérés és a bírósági ítélet között mindössze kilenc nap telt el.

 

 

 

/A fotó illusztráció/

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai február 13-án fokozott közlekedési akciót szerveztek az ittas vezetők ellenőrzésére.

A hálón többen is fennakadtak, köztük az a 30 éves miskolci férfi is, aki közepesen ittasan, de jócskán a bűncselekményi határérték felett vezette a késő esti órákban kistehergépjárművét.

A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya – ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – a férfi gyorsított eljárásban való bíróság elé állítását kezdeményezte, melynek eredményeként február 22-én az eljáró bíróság 150 ezer forint pénzbüntetésre és egy év nyolc havi járművezetéstől eltiltásra ítélte az erősen „borgőzös” éjszakai úrvezetőt.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek