2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Jobbik: Nyílt levél Tállai Andráshoz

Tisztelt Tállai András Államtitkár Úr!

Mint a térség országgyűlési képviselőjéhez fordulok Önhöz, bízva abban, hogy valóban a választókerületet képviseli, és a pártpolitika elé helyezi a választópolgárok érdekeit.

Ahogy tavaly, úgy az idén is több olyan módosító javaslatot adott be a Jobbik a költségvetéshez, ami az emberek által felvetett problémákat orvosolná. Több esetben ezek szükségességét az idő is igazolta. Ilyen a mezőkövesdi csapadékvíz-elvezető rendszer fejlesztésének felgyorsítása: elég az elmúlt napok esős időjárására visszatekinteni, hogy lássuk ennek szükségességét.

A bükkábrányi közlekedésbiztonságot javító beadványaink fontosságátok alátámasztja az a tény, hogy az önkormányzat kénytelen volt önerőből elkezdeni a munkálatokat, forrás híján több szakaszban.

Ezen példák alapján Ön is láthatja, hogy az emberek mindennapjait könnyítené meg, ha a Jobbik által benyújtott módosításokat nem utasítanák el.

Arra kérem, vesse be sokat hangoztatott lobbierejét annak érdekében, hogy a választókerületet érintő módosító javaslatok elfogadásra kerüljenek.

Lukács Attila, a Jobbik választókerületi elnöke, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Területfejlesztési Bizottság tagja

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek