2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Személyiségfejlesztő kolónia

Az Edelényi Rendőrkapitányság drogprevenciós összekötője tartott előadást egy helyi iskolában. Az előadó személyiségfejlesztő feladatok, játékok alkalmazása mellett dolgozta fel az iskolai agresszió témakörét.

Szabó Péter r. főtörzsőrmester 2017. május 4-én tízedikes tanulóknak tartott bűnmegelőzést előtérbe helyező személyiségfejlesztő tréninget. A diákok képet kaptak a csoportról, önmagukról. Az interaktív foglalkozáson a diákok megalkották egy képzeletbeli kolónia törvényeit, továbbá egy másik feladatban képet kaphattak jellemükről, melyeket diáktársaik alkottak róluk.

A foglalkozás során a nyomozó folyamatosan monitorozta a csoport illetve az egyének munkáját, a feladatokat, annak tanulságait közösen beszéltek meg. A szakember kérte a diákokat, hogy bármilyen jellegű rendőrségre tartozó ügyben bizalommal forduljanak hozzá személyesen vagy online, hiszen segítség mindig van.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek