2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Reagálás Németh Szilárd sajtótájékoztatójára: összefüggéstelen félmondatok halmazából lett a mai fideszes hazugság

Reagálás Németh Szilárd sajtótájékoztatójára: összefüggéstelen félmondatok halmazából lett a mai fideszes hazugság

Ózd Város Önkormányzata a svájci hozzájárulású ivóvíz-rekonstrukciós munkára nyílt közbeszerzési eljárást folytatott le, amelynek során nagy tapasztalattal rendelkező budapesti közbeszerzési tanácsadó céget foglalkoztatott. A közbeszerzési eljárás operatív lebonyolítási feladatait ez a tanácsadó cég végezte. A döntéshozatali eljárás során a vonatkozó jogszabályok teljes körű betartása megtörtént, a közbeszerzési eljárás erős szakmai kontroll alatt állt, hiszen a döntéshozatalok előtt minden anyagot megküldtünk a Széchenyi Programirodához mint közreműködő szervezethez. Ezen túlmenően a közbeszerzési folyamat teljes átláthatósága érdekében a közbeszerzési eljárásban integritási megállapodást kötöttünk. A projekt megvalósítására szoros határidő áll rendelkezésre: 2017. május 31-ig be kell fejezni.

A korábban megjelent cikkekben lehallgatási tevékenységből származó, kiollózott, hazugságokkal megtoldott, szakmaiatlan félmondatok koncepciózus halmaza bontakozott ki, a jogi lépések megtételét jogászaink készítik elő.

A Fidesz tudatosan akar a saját korrupcióban jártas pályájára húzni bennünket, mert azon a térfélen ő a nyerő, tekintettel nagy, mindent átfogó tapasztalatára. A Jobbik és a jobbikos városvezetés, tiszta, átlátható, becsületes munkát végez, nem kívánunk az Fidesz korrupciótól bűzlő térfelén játszani.

Janiczak Dávid, Ózd polgármestere

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…