2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Szavazásindító buli a múzeumban

Az elmúlt napok a Herman Ottó Múzeum számára az összefogásról szólt. A Museum Dance Off 4 európai döntőjében 24 óra alatt 17.590 szavazatot kapott a videónk, ami nem történhetett volna meg, ha kisebb-nagyobb közösségek nem állnak mellénk, és segítenek bennünket a voksoláskor. Szívmelengetőek voltak a visszajelzések: középiskolai osztályoktól kezdve munkahelyi kollektívákon át az ország múzeumainak, kiállítóhelyeinek munkatársai, kollégáink nem sajnálták az időt, fáradtságot, hogy minél jobb eredményhez segítsenek bennünket. Ezt nem tudjuk eléggé megköszönni.
Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy első magyarországi, sőt közép-, kelet-európai múzeumként nevezhettünk erre a versenyre. De még nagyobb büszkeséggel tölt el bennünket, hogy ilyen összefogást tudtunk kialakítani egy olyan ügy érdekében, amely elismerést hozott nemcsak intézményünknek, hanem Miskolcnak, Magyarországnak, a magyar múzeumi közösségnek.
Ez a verseny és a kisfilm lett az a kapcsolatteremtő erő, amely által számunkra a hazai múzeumok mellett a szomszédos országok múzeumaival, valamint más európai múzeumokkal is megteremtődött egy – reményeink szerint több, nem csak szakmai területen is aktív –  közösség.   
Előttünk van azonban egy még nagyobb megmérettetés, a világdöntő, ahol természetesen szeretnénk méltóképpen szerepelni. Mivel nemes ellenfeleink jóval nagyobb, akár milliós világvárosokban, kontinensnyi országokban működnek, egy kicsit Dávid és Góliát harca lesz ez, de egy pillanatra sem adjuk fel. A kérésünk mindenki felé az, hogy a rendelkezésre álló 24 óra alatt minél többször szavazzanak ránk, hiszen a tavalyi győztes csaknem 80 ezer vokssal diadalmaskodott.
A nagy eseményre természetesen szeretnénk felhívni a figyelmet, ezért hétfőn délután fél 2-től szavazásindító „minibulit” tartunk a Herman Ottó Múzeum főbejárata előtt. Vendégünk lesz a miskolci Kaffka Margit Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tánccsoportja Baráth Péter vezetésével, akik egyébként a videóban is közreműködtek. Pontosan 2 órakor pedig jelképesen is leadjuk az első szavazatot, és erre kérünk mindenkit itthon és külföldön egyaránt.
Az eseményre mindenkit szeretettel várunk!
A szavazás menete május 8-án, hétfőn 14 órától:
Nyissa meg a http://www.whenyouworkatamuseum.com/ honlapot.
Görgesse lejjebb az oldalt, és keresse meg a szavazási kockát.
Jelölje meg a Herman Ottó Múzeum neve mellett lévő kört, majd kattintson a Vote szóra.
Megjelenik egy szavazórobotokat kiszűrő ellenőrző mező, ide a fölötte lévő szöveget kell beírni, majd rákattintani ismét a Vote szóra.
Ezzel a szavazás le is zárult, lehet előlről kezdeni, az oldal frissítése után. Mivel nem korlátozzák az egy gépről leadható szavazatok számát, így kérjük voksoljanak minél többet.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek