2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Rangadó a középmezőnyből

Vasárnap 13.30-kor a Miskolci-Szabadidőközpont Vénusz NB. I.-es csapata a Szegedi Boszorkányokkal játszik a  Generali Arénában. Az idén először szerepelnek a bajnokságban a szegediek, így még nem voltak a miskolci csarnokban, most  a miskolciak bebizonyíthatják ,hogy itthon övék a pálya!

Eddig egyszer játszottak egymás ellen, akkor is nagyon izgalmas mérkőzésnek lehettek szemtanúi a nézők, mert a mérkőzés folyamán a labda 17-szer került a hálóba. Ugyan a miskolciak mindvégig vezettek, de a 40. perc kezdetén még 7-7 volt az állás. A Vénusznak viszont 3-szor is sikerült az ellenfél hálójába rúgni a labdát az utolsó fél percben, így nagy bravúrral vihették haza a három pontot.   A tabella szerint Miskolc a negyedik, míg a Boszorkányok ötödikek, bár a különbség csak egy pont, így ez a meccs mindkét félnek fontos. Ha a Vénusz nyer, akkor megerősíti jelenlegi állását, viszont ha kikap, akkor eggyel lentebb kerül a listán. Ugyan a miskolci csapat most egy hetet pihent, de előtte egy szoros meccset játszott a Vesta ellen, és idegenben 5-4-re kikapott  A szegediek szintén a Vestával játszották legutóbbi mérkőzésüket, ők pedig hazai pályán kaptak ki 15 gólos különbséggel.
Ilyen előzmények után mindkét csapat mindent meg fog tenni, hogy övé legyen a három pont. Ez garantálja az izgalmas mérkőzést, és egy jó szurkolótábor csak tovább növelné az esélyeket.  

Sárréti Géza (Vénusz): szimpatikus, jó felfogásban játszó szegedi csapaptot ismertünk meg.Nekünk most el kell kezdenünk  a felzárkózást az első három csapathoz, ezért mindenképpen fegyelmezett védekezést, agresszív és eredményes támadójátékot várok a csapatomtól.   Fónagy Fanni (Média-Csoport)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…