2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Miniszteri elismerést kapott a Sárospataki Erdészet nyugalmazott igazgatója

Miniszteri elismerést kapott a Sárospataki Erdészet nyugalmazott igazgatója

Az 1848/49-es Forradalom és Szabadságharc Évfordulója, március 15. nemzeti ünnepünk alkalmából Budapesten, a Földművelésügyi Minisztériumban rendeztek ünnepséget, kedden. A vidék gyarapodása, a magyar gazdák teljesítménye az ország fejlődésének biztosítéka. Nélkülözhetetlen ahhoz, hogy – miközben Európában nagy erők dolgoznak azon, hogy az unió népei alávetett nemzetiségek szintjére süllyedjenek – Magyarország megmaradjon olyan nemzetnek, amely képes saját életét, sorsát irányítani – hangsúlyozta Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter, aki az ünnepségen kitüntetéseket adott át.

Fazekas Sándor Életfa Emlékplakett Bronz fokozata kitüntetést adományozott Pálmai Istvánnak, az ÉSZAKERDŐ Zrt. Sárospataki Erdészeti Igazgatóság nyugalmazott erdészeti igazgatójának, 25 éves kimagasló színvonalon végzett szakmai, vezetői tevékenysége elismeréseként.

Forrás: Kormány.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…