2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Aluinvent DVTK – Sopron 86-74

Nehezen indult a találkozó a Diósgyőr számára, de a második negyedtől elkapták a fonalat a piros-fehérek és talán nem túlzás azt állítani, hogy állva hagyták a bajnoki címvédő és listavezető Sopront. Egy végig izgalmas, fantasztikus hangulatú mérkőzésen megérdemelt diósgyőri győzelem született.


Aluinvent DVTK -vs- Uniqa Sopron
Aluinvent DVTK – Sopron 86-74

Maikel López, a Czank, Horváth, Rasheed, Jovanovic, Szécsi kezdőötöst küldte pályára. A mérkőzés hazai kosárral kezdődött, Rasheed passza után Szécsi értékesített egy ziccert (2-0). 3. perc: Johnson és Crvendakic szerzett két-két pontot (2-4). 4. perc: Johnson és Jovanovic dobott be egy-egy kosarat a palánk alól, majd Crvendakic és Fegyverneky is betalált, utóbbi büntetőből is (4-11). A DVTK időt kért. 5. perc: Jovanovic volt eredményes Szécsi passzából (6-11). Czank dobott be két büntetőt, Crvendakic pedig egy triplát (8-14). 6. perc: Crvendakic értékesített két büntetőt, Jovanovic egy lepattanót követően dobott kosarat, de Johnson újra eredményes volt (10-18). 7. perc: Ismét Johnson (10-20). 8. perc: Ruffin-Pratt és Crvendakic dobhatott két-két büntetőt (12-22). 9. perc: Szécsi harmadik hibája után ismét Crvendakic szerzett két pontot büntetőből, majd Ruffin-Pratt is betalált, de Turner és Weninger is büntetőhöz jutott (14-26). 10. perc: Prahalis is büntetőből volt eredményes (16-27).

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek