2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. március 7-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.  

Egy személygépkocsi sofőrje nem biztosított elsőbbséget egy gyalogosnak és elütötte. A közúti közlekedési baleset 14 óra 30 perc körül történt Miskolcon, az egyetemi elágazásnál. Az autó kanyarodása közben ütötte el a kijelölt gyalogátkelőhelyen közlekedő férfit, aki a baleset következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset pontos körülményeit.

Az elmúlt 24 órában négy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A további balesetek elkerülése érdekében kérjük a járművezetőket, hogy körültekintően vegyenek részt a közúti forgalomban és fokozott figyelemmel közelítsék a kijelölt gyalogátkelőhelyeket.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek