2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Jogosítvány nélkül, ittasan, eltiltás hatálya alatt

Szabálysértési őrizetbe vették a rendőrök azt az ózdi férfit, akiről igazoltatása során a járőrök megállapították, hogy érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik, ittas és eltiltás hatálya alatt vezetett.

Az Ózdi Rendőrkapitányság rendőrei 2017. március 4-én 23 óra előtt igazoltatták Járdánházán P. Lászlót.

A 36 éves férfi ellenőrzése során az egyenruhások megállapították, hogy P. László érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik és 2017. május 30-ig a járművezetéstől az Ózdi Járásbíróság jogerősen eltiltotta. Továbbá a férfinél a helyszínen alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott.

Az eljárás alá vont személyt az Ózdi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette és 72 órán belül bíróság elé állította.

Kérjük a közúti közlekedés résztvevőit, hogy csak a szükséges tárgyi- és személyi feltételek megléte esetén vezessenek járművet!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…