2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Tizenháromra emelkedett a kihűlések száma Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Piros sapkája és lila sálja buktatta le a rablót

Temetőben támadt rá az idős nőre egy rabló Miskolcon. A rendőröket többek között az elkövető jellegzetes piros sapkája és lila sálja vezette nyomra.

Még december 10-én történt, hogy az egyik miskolci temetőben egy idős nő rótta le kegyeletét, s mindeközben megtámadta őt egy férfi. Az elkövető bántalmazta a sértetett majd megpróbálta elvenni a nő táskáját. Az asszony megpróbált ellenállni és néhány pillanatra sikerült is visszaszereznie értékeit, azonban a támadó végül a zsákmánnyal együtt elmenekült a helyszínről.

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói a rendelkezésükre álló személyleírás alapján február 15-én bűnügyi őrizetbe vették a rablás elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 46 éves férfit. A nyomozást kissé nehezítette, hogy az elkövetőnek nincs állandó bejelentett lakcíme, azonban jellegzetes ruhatára többek között a piros sapkája és lila sálja végül is nyomra vezette a rendőröket, ráadásul menekülés közben elhagyta karóráját is.

A Miskolci Rendőrkapitányság rablás miatt indított eljárást M. I.-vel szemben, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának bírósági elrendelésére.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek