2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Közlekedési balesetek Borsodban

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. március 4-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.             

Tiszatarján külterületén, a 3313. számú úton közlekedett 9 óra 15 perc körül egy 52 éves nő személygépkocsijával, azonban nem az útburkolat minőségének megfelelően választotta meg a sebességet,így autójával megcsúszott és az út menti árok oldalának ütközve felborult.

A jármű vezetőjét a mentőszolgálat munkatársai könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

Arlóban 14 óra 30 perc körül egy családi ház udvaráról tolatott ki autójával egy 34 éves helyi lakos, de nem biztosított elsőbbséget a lakása előtti útszakaszon elhaladó másik gépjárműnek, így összeütköztek, amelynek következtében egy, a vétlen járműben utazó 8 éves kislány könnyebb sérülést szenvedett, akit a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak.   

Mezőnagymihály belterületén közlekedett 23 óra körül egy 18 éves fiú négykerekű motorkerékpárjával, de egy kanyarban kisodródott és az úttest szélén lévő villanyoszlopnak ütközött. A jármű vezetője bukósisakot nem viselt és a gyanú szerint alkoholt is fogyasztott.

A súlyos fejsérüléseket szenvedett fiút a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.                   

A fentieken túlmenően az elmúlt 24 órában négy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A további balesetek elkerülése érdekében kérjük a gépjárművezetőket, hogy figyelmesen, a mindenkori út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek, és ügyeljenek a sebesség helyes megválasztására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek