2024. 07. 30. kedd

Judit, Xénia
1 EUR 393 HUF
1 GBP 465 HUF

A Fidesz és az LMP is kockára teszi a hazai energiaellátás biztonságát

A Jobbik az egyetlen felelősen gondolkodó párt hazánk energiaellátását illetően is. Miközben a kormány betiltja a szélerőművek építését és megadóztatja a napelemeket, az LMP pedig kamu népszavazást kezdeményez a paksi atomerőmű bővítése ellen, aközben a Jobbik mindvégig következetes politikával azt vallja, hogy a megújulók folyamatos erősítése mellett a szükséges mértékben a hagyományos energiaforrásainkra is építeni kell.

Az elsődleges szempont a magyar emberek biztonságos és megfizethető villamosenergia-ellátásának biztosítása. Ezt most egyszerre teszi kockára a Fidesz és az LMP. Utóbbi a túlélésért küzdve próbál szavazókat keresni bármi áron, előbbi pedig kizárólag az ellopható milliárdos szajrét látja a paksi atombuliban.

Kormányra kerülve a Jobbik első dolga lesz a beruházáshoz kapcsolódó indokolatlan titkosítások felülvizsgálata és átláthatóvá tétele a magyar lakosság számára. Egyetlen fillért sem hagyunk a korrupciós csatornákon elszivárogni. Véget vetünk az Orbán-kormány ámokfutásának, aki most újabb adóval sújtaná a napelemeket, ezzel energiaellátás terén is erőszakkal a XX. században tartva Magyarországot. Az LMP haláltusájához pedig nem kívánunk asszisztálni.

Kepli Lajos országgyűlési képviselő

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek