2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
Jude Law és Rachel Weisz kapták a legjobb színészek Laurence Olivier-díját

Jude Law és Rachel Weisz kapták a legjobb színészek Laurence Olivier-díját

Jude Law és Rachel Weisz kapták a legjobb színészek Laurence Olivier-díjátRachel Weisz kapta meg a legjobb színésznőnek, Jude Law pedig a legjobb színésznek járó, vasárnap Londonban kiosztott idei Laurence Olivier-díjat. A Broadway Tony-díjának megfelelő elismeréssel a londoni színházakban bemutatott színdarabok, musicalek, táncelőadások, operák alkotóit és előadóit jutalmazzák. Jude Law a Hamlet címszerepéért kapta a legjobb színésznek járó díjat, míg Rachel Weisz a Vágy villamosában, Blanche Dubois szerepében nyújtott alakításáért kapta a kitüntetést.

A Mr. Bean sztárja, Rowan Atkinson hozhatta el a legjobb musical-színésznek járó díjat az Oliver című darabban játszott Fagin-alakításáért. A legjobb musical-színésznőnek járó díjat Patina Miller érdemelte ki a Sister Actben (Apáca-show) nyújtott teljesítményéért.

A legjobb színházi előadás díját megosztva a Godot-ra várva és az X-akták kapta, a legjobb musical kitüntetést pedig a „Priscilla Queen of the Desert” (Priscilla, a sivatag királynője) érdemelte ki.

A szervezők elmondása szerint 46 ezren szavaztak a díjakra az interneten.

 

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek