2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

ÉpületGépÉsz nap

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a PM-Energo Épületgépész és Szolgáltató Kft. kiállítással egybekötött interaktív szakmabemutatót szervez 2017. január 27-én, a cég telephelyén (Miskolc, Május 1. telep 2/a.).
A PM-Energo Kft. elsősorban Északkelet-Magyarország területén épületgépészeti kivitelezési feladatokkal foglalkozik. A piaci igényekhez alkalmazkodva, a folyamatos fejlődés következtében egyre több generál kivitelezést vállalnak, a gépészeti munkák mellett építőmesteri tevékenységet is végeznek. Megrendelőik között kis-, közepes- és nagyvállalkozások, önkormányzatok és intézményeik, valamint lakossági megrendelők egyaránt helyet kapnak.
A cég, hasonlóan más vállalatokhoz a szakember-utánpótlás hiányával küzd. Ezért döntöttek úgy, hogy részt vesznek a tanulóképzésben. Elsősorban központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelő, továbbá épületgépész technikus tanulókat fogadtak, de a jövő évtől az építőipar egyéb területeire is várnak tanulni vágyó fiatalokat.
A rendezvényre 7. és 8. osztályosokat, szüleiket és tanáraikat várják, illetve érettségiző, vagy már érettségizett fiatalok részvételére is számítanak. A diákok a bemutatott szakmák szépségeit, érdekességeit, távlatait is megismerhetik az ÉpületGépÉsz napon.
Jelentkezés, további információ a klein.zsuzsanna@bokik.hu címen.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…