2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

„Pénzügyek felsőfokon – Légy kreatív!”

A fenti címmel  hirdet pályázatot a Magyar Nemzeti Bank négy vezető hazai közgazdasági felsőoktatási intézmény – köztük a Miskolci Egyetem – hallgatói számára.

A pályázat célja a magyar fogyasztók pénzügyi kultúrájának és pénzügyi tudatosságának fejlesztése.

A pályázók négy témakörből választhatnak, feladatuk, hogy egy érdekfeszítő, újszerű, és valós piackutatáson alapuló javaslattal álljanak elő, és a fogyasztók széleskörű rétegét szólítsák meg.

2017. március 16-áig nyújthatják be a pályázatokat a hallgatók, és mind a négy egyetemen a legjobb 5 pályázatot benyújtónak lehetősége lesz arra, hogy személyesen, egy prezentáció keretében is bemutassa ötleteit. Egy szakmai zsűri választja ki egyetemenként az első három helyezettet, akik pénzjutalomban részesülnek:az első helyezett 500 ezer forintot, a második 300 ezer forintot, a harmadik 200 ezer forintot kap.

A Magyar Nemzeti Bank a legjobb koncepciókat – amennyiben azok valóban megvalósíthatóak – beilleszti fogyasztóvédelmi tevékenységébe is, hiszen a pályázatnak az is célja, hogy a fiatal generációt is bevonja a magyar fogyasztók pénzügyi kultúrájának és tudatosságának fejlesztésébe.

 

A pályázat részleteiről a Magyar Nemzeti Bank által kiadott csatolt sajtóközleményben olvashatnak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek