2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Hókáosz: legyen ingyenes a parkolás Miskolcon!

Hókáosz alakult ki Miskolcon, de a városvezetést ez nem érdekli: annak ellenére szednek parkolási díjat, hogy a parkolók jelentős részét lehetetlen használni a felhalmozott hókupacok miatt.
Nyíregyházán a nagy havazás miatt ingyenes volt a parkolás pénteken. Budapesten is volt korábban példa arra, hogy a belvárosban nem kellett parkolódíjat fizetni, ráadásul még a közösségi közlekedést is ingyenessé tették, hogy minél kevesebben autózzanak a behavazott utakon. Ezzel szemben Miskolcon nemhogy nem teszik ingyenessé a közösségi közlekedést, vagy a parkolást, de még büntetik is azt, aki nem tud beállni a parkolóhelyre a nagy hó miatt, s ott kénytelen megállni, ahol elvileg tilos.
Ha az autós megvásárol egy szolgáltatást, jelesül parkolóbérletet, vagy parkolójegyet vesz, akkor elvárja, hogy a megvásárolt szolgáltatást meg is kapja.
Az MSZP követeli, hogy mindaddig legyen ingyenes a parkolás Miskolcon, amíg azt a rengeteg havat el nem takarítják a parkolókból. Azt is követeljük, hogy tegyék ingyenessé a parkolóházakban, mélygarázsokban való parkolást is, egészen addig, amíg nem tudják biztosítani a felszíni parkolást.

Az MSZP miskolci szervezete

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…