2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

A Jobbik Országos Választmányának január 14-én elfogadott nyilatkozata

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Országos Választmánya a mai napon kinyilvánítja, hogy az elmúlt 26 év kudarcaiért, az ellopott rendszerváltásért és hazánk szétlopásáért leginkább felelős pártokkal, vagyis a Fidesszel, az MSZP-vel és a többi baloldali, liberális párttal nem köt majd választási szövetséget. Hazánk szebb jövőjét, XXI. századi szellemi és fizikai gyarapodását a XX. század korrupt pártjaival nem lehet elérni.

A Jobbik az Alapító Nyilatkozatában lefektetett elvek szerint a magyar nemzet egészét kívánja képviselni. A tisztességes magyar emberekkel való összefogás elengedhetetlen, de a sikeres jövő nem a pártok háttéralkuival, különösen nem a jelenlegi és korábbi korrupt kormánypártokkal kötendő paktumokkal, hanem a társadalom szétszabdalt, megosztott csoportjainak hiteles és termékeny összefogásával érhető el.

A Jobbik 2018-ban a tisztességes magyar emberekkel együtt le fogja váltani a mostani kormányt, de nem azért, hogy visszaengedje a hatalomba a korábbiakat, hanem azért, hogy megteremtse egy tisztességes, szabad és élhető Magyarország alapjait.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…