2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt ügyek: Támadóan segített

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal az ózdi nővel szemben, aki több idős embert meglopott és kirabolt.
Mint ismeretes az Ózdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya rablás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást B. Zoltánné 49 éves helyi lakossal szemben.

A gyanúsított 2016 nyarán és őszén Ózdon több idős embernek kéretlenül és erőszakosan kínálta fel segítségét – például a boltból hazakísérte a nyugdíjasokat – majd otthonukból különféle értéktárgyakat lopott el.

A rendőrök azonosították és 2016. szeptember 22-én elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható asszonyt, akit bűnügyi őrizetbe vettek.

A terhelt előzetes letartóztatását az eljáró nyomozási bíró ügyészi indítványra 2016. szeptember 23-án elrendelte és az eljárás során mindvégig fenntartotta.

Az Ózdi Rendőrkapitányság a B. Zoltánnéval szemben folytatott nyomozást 2017. január 9-én lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek