2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Végre minden Wolfe-ról szól

A Keresd a szépet Jennifer Probst népszerű Keresd… című négyrészes sorozatának harmadik epizódja. Probst a Milliárdosfeleségek című sorozattal egy csapásra hatalmas olvasótábort szerzett magának, és sikere azóta is töretlen; a női olvasók egyszerűen rajonganak könyveiért. A szerző egyik vonzereje, hogy fergeteges humorral fűszerezi regényeit, garantálva ezzel az önfeledt szórakozást olvasói számára.

Genevieve MacKenzie esküvője napján úgy dönt, hogy mégse megy feleségül Davidhez, mert rájön, hogy félreismerte a jóképű és sikeres vőlegényét, így valósággal elmenekül az oltár előtt várakozó férfi elől. Legjobb barátjához, Wolfe-hoz megy néhány napra, hogy elzárkózzon a külvilág elől. Wolfe és Gen fokozatosan kerülnek egyre közelebb egymáshoz, ám Wolfe egyelőre nem akar komoly kapcsolatot, miközben Gen már szívesebben komolyabbra fordítaná a dolgokat… Mindeközben David is felbukkan, hogy bonyolódjon a helyzet.

Wolfe, a lázadó, tetovált és piercinges fiú bizonyára sok lány szívét elrabolja majd, ha eddig még nem tette; bizonyára sokan várták, hogy végre ő is központi szereplője legyen a sorozat egyik részének. Gen és Wolfe között már a korábbi részek során is érezhető volt a feszültség, így örömteli, hogy végre megláthatjuk, hogy hogyan teljesedik ki mindez köztük, és hogyan segíti Wolfe Gent, hogy újra önmagára találjon. Mivel a két szereplő már korábbról ismeri egymást, így már számos dolgot ismernek egymással kapcsolatban, és ez megkönnyíti kapcsoltuk elmélyítését. Az olvasók néhány régebbi szereplővel is újra találkozhatnak, így megtudhatják, hogy mi történet velük az elmúlt időben.

A Keresd a szépet nem más, mint egy gyönyörű tündérmese a szerelemről. Valószínűleg egy olvasót sem ér meglepetésként az a tény, hogy a regény happy enddel végződik. Ez nem is baj, hiszen Probst könyvét nem a kiszámíthatatlan fordulatok miatt, hanem a szívmelengető cselekmény, a különleges hangulat és az imádnivaló szereplők miatt olvassuk.

Probst regényei könnyed, szórakoztató olvasmányok, melyek kiváló társaságot nyújthatnak mindazoknak, akik egy kis színt szeretnének vinni a szürke hétköznapjaikba. A szerző könyvei elsősorban a romantikus regények rajongóinak szólnak; cselekményük nincs túlbonyolítva, a szereplőik könnyen megszerethetőek, a regények hangvétele pedig rendkívül humoros. Olvasóként számos érzelmet élhetünk át olvasás során: várakozás, izgalom, csalódottság, szomorúság és boldogság egyaránt részei a regénynek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…