2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Végre minden részlet a helyére kerül

Az amerikai Laurelin Paige Hudson című regénye a népszerű Fixed-trilógia kiegészítő kötete. Ezúttal Hudson szemszögéből ismerhetjük meg a történetet, így sok esemény új színben tűnik fel, sőt akár az olvasók Hudsonról alkotott korábbi véleménye is megváltozhat a leírtak alapján.

Paige regénye a korábbiakhoz hasonlóan, egy gördülékeny, szórakoztató olvasmány, mely várhatóan nem okoz csalódást a sorozat rajongóinak.

A tehetős és befolyásos Hudsonnak szerelemben eddig nem volt része, annál inkább manipulációban és mások érzéseivel való játékokban, ám úgy tűnik, hogy az Alayna Withersszel való találkozása teljesen felforgatja az addigi életét. A Hudson szemszögéből elmesélt történetben az olvasók választ kapnak mindazokra az Alayna-Hudson románccal kapcsolatos kérdéseikre, amelyekre a regénysorozat három kötete nem tért ki, továbbá újdonságok derülnek ki a férfi Celiához fűződő kapcsolatáról is.

Az ellenállhatatlan Hudsont ez alkalommal nem csupán a macsó és sokszor érzéketlen oldaláról ismerhetjük meg; ő is megbánt bizonyos dolgokat és sokszor vívódásokkal van teli. Hudson jellemfejlődése figyelemreméltó; érdemes összehasonlítani a regény eleji önmagát és hozzáállását azzal, hogy milyenné válik a regény végére.

Számos új, a trilógiából nem ismert dolgot tudhatunk meg a szívtipró Hudsonról. Többek között magyarázatot kapunk a férfi Alaynával kapcsolatos viselkedésére, egyszóval jobban megérthetjük őt. E regény a sorozat három kötetén átível, egyfajta összegzést biztosít Hudson szemszögéből, éppen ezért a regény nem tartalmaz meglepetéseket a cselekmény szempontjából, leszámítva néhány apróságot. A történet kitér arra az időszakra is, mielőtt Hudson Alaynával találkozott; a regény e része különösen sok érdekességet tartogat az olvasók számára.

A Hudson című regény mindenképpen ajánlott a sorozat rajongóinak, hiszen e regény segítségével a történet minden darabja a helyére kerül, és végre beleláthatunk Hudson fejébe. A szereplőket egy új oldalukról ismerhetjük meg, melynek köszönhetően máshogy ítélhetjük meg őket, miközben természetesen rendkívül jól szórakozunk. A regényt mindenképpen az után érdemes olvasni, ha már befejeztük a sorozat három részét, hiszen a Hudson egyfajta kiegészítő kötet, nem egy önálló regény.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…