2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Őrizetben a fél órán belül elfogott rablók

A miskolci rendőrök a helyszín közelében elfogták azt a két fivért, akik kiraboltak egy 83 éves nyugdíjast.

A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást K. Alex 19 éves helyi lakossal és 17 éves öccsével szemben.

A gyanúsítottak 2017. január 2-án 14 óra körül Miskolcon, a Bedegvölgy utcán megtámadtak egy 83 éves nénit. A nyugdíjast a táskájánál fogva a földre rántották, majd elvették értékeit. A futva menekülő fiatalok egyikét állampolgári segítséggel fél órán belül elfogták a rendőrök, aki társának testvérét nevezte meg. A sértettől eltulajdonított készpénz, személyes iratok, bankkártyák hiánytalanul megkerültek.

A támadókat előállításukat követően a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, akik részletes beismerő vallomást tettek.

Az elkövetőket a Miskolci Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette és a nyomozók előterjesztéssel élnek a rablók előzetes letartóztatásának indítványozására is az illetékes járási ügyészségen.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…