2024. 06. 30. vasárnap

Pál
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF
Jól vizsgázott a rendelőintézet

Jól vizsgázott a rendelőintézet

Jól vizsgázott a rendelőintézetISO 9001:2008 szabvány szerinti tanúsítást szerzett a szerencsi Szántó J. Endre Egyesített Szociális és Egészségügyi Intézet ez év elején.

 

A minőségirányítási rendszer bevezetése a járóbeteg szakellátás, a kiszolgáló egységek, a laboratórium és a diagnosztika munkafolyamatainak szabályozását foglalja egységbe. A minősítésből adódóan a következő három esztendőben évente külső felülvizsgálati auditot tartanak a rendelőintézetben azért, hogy áttekintsék a betegek elégedettségét, a szakmai, etikai rendszerek előírásainak teljesítését.

A szerencsi polgármesteri hivatalban 2004. évben vezették be az ISO 9001 szabványt, melynek éves felülvizsgálata szintén január hónapban történt meg. Az SGS Hungária Kft. a minőségirányítási szabályok tükrében a fő hivatali munkafolyamatok szabályszerű megvalósítását vizsgálta. A felülvizsgálatot követően az auditor a folyamatok előírás szerinti, megfelelő végzését állapította meg.

A tanúsítás céljából készített rendszerdokumentációnak történő megfeleléssel a hivatal ügyfeleinek és partnereinek kíván információt biztosítani arról, hogy munkáját szabályozottan, a társadalmi elvárásoknak, a törvényeknek, jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően, a minőségirányítási rendszer keretében végzi.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek