2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Szánnal az álmok útján…

Szigetvári Eszter gyerekkori nagy vágya, hogy kutyaszánt hajtson. Ez az álom 25 év után még sosem volt ilyen közel a megvalósuláshoz, hiszen benevezett egy versenyre, és ha a legtöbb szavazatot kapja, ő képviselheti Magyarországot a Fjallraven Polar 2017-en Norvégiában, ami egy 330 km hosszú szánhúzó kaland.

A szavazatok gyűjtése mellett az volt számára a legnagyobb élmény, hogy rengeteg visszajelzést, megerősítést és biztatást kap nemcsak ismerősöktől, hanem számtalan ismeretlentől is. Sokan leírták, mennyire inspiráló nekik a kitartása, ahogy egy álomért küzd, és a támogatásukról biztosították.

A szavaztok gyűjtése mellett számára az a legfontosabb, hogy megmutassa a lányának, hogy az ember álmai igenis valóra válhatnak, ha tesz értük.

Máig több mint 5000 szavazatot szerzett, és a magyarországi szavazáson jelenleg a 2. helyen áll, de csak az első utazhat. Eszter kitartó, igazi küzdő, aki példát mutat mindenkinek bátorságával és eltökéltségével, ezért segítenünk kell neki, hogy az álma valóra váljon!

További információ:

Ahol szavazni lehet – http://polar.fjallraven.com/contestant/?id=386

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…