2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Riadalmat keltett egy kórházi beteg

Miskolcon tegnap este egy kórház intenzív osztályán kezelt beteg kitépte testéből az infúziót, majd késsel hadonászni kezdett. A kórterem ajtaját magára záró 56 éves garázda férfit mintegy 40 perc elteltével a kórházi személyzet segítségével sikerült lecsillapítani. Kedd este valamivel hét óra után órakor érkezett bejelentés a megyei kórházból a Miskolci Rendőrkapitányság ügyeletére, mely szerint egy kezelt beteg az intézmény intenzív osztályán bezárta a helyiség ajtaját és egy késsel hadonászik, kórházi eszközöket tör össze.

A kórházi személyzet kb. 40 perces rábeszélését követően a személy kijött a helyiségből, majd a jelen lévő bevetési szolgálat munkatársai testi kényszert és bilincselést alkalmazva ártalmatlanná tették a másokban riadalmat keltő férfit. Sérülés az eset során nem keletkezett.A kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító férfival szemben a Miskolci Rendőrkapitányság garázdaság vétségének gyanúja miatt indított eljárást.

 

 

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek