2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • A Sztárportréban Freddie – Fehérvári Gábor Alfréd!

A Sztárportréban Freddie – Fehérvári Gábor Alfréd!

Gerinctől nyakig…

Én egy olyan beállítottságú ember vagyok, aki a lassú dalokat szereti, ebben tudok kiteljesedni. Nagyon szeretem a lélekszaggató dolgokat, valahogy ezekre a dalokra áll rá a kezem, amikor megfogom a gitárt, ezeket szeretem a leginkább énekelni, és még több szenvedélyt tudok belevinni.

Ezekre tudok és szeretek a leginkább dalszöveget írni. Amikor alkalmasint tudok ilyen dalokat énekelni, márpedig kerítünk rá lehetőséget, és meglátom a közönséges soraiban, hogy érzik azt, amit én érzek közben, az páratlan érzés. Ilyenkor jön a bizsergés gerinctől nyakig – és olyan, mint ha kirázna a hideg.

Én ezt már tudatosítottam magamban, hogy bízom benne ez azért van, mert nagyon jó, ami ilyenkor történik a színpadon. Addig, amíg ez minden koncerten előfordul egyszer-kétszer, addig bízom benne, hogy ez azt jelenti, jó úton járunk.

A teljes beszélgetés itt megtekinthető: https://youtu.be/9jk8bzVzn6g

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…