2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Teltházasnak ígérkezik a „Fogd most két kezem…” című jótékonysági est

Teltházasnak ígérkezik a „Fogd most két kezem…” című jótékonysági est

Öt nap alatt valamennyi jegy elkelt a „Fogd most két kezem…” című jótékonysági estre, melynek teljes bevételét a Kazincbarcikai Kórház Hospice Osztálya részére, az ott ápolt, súlyos betegségük végstádiumában lévő, elsősorban daganatos betegek komfortérzetének javítására fordítják.

Maguk a szervezők, az Újkazinci Baráti Kör tagjai és partnerük, a Borsod-Média Ügynökség munkatársai is meglepődtek azon, hogy mekkora volt az érdeklődés a rendezvény iránt, hiszen közel százötven jegyigényt már nem is tudtak kiszolgálni. Így a rendezvény napján és helyszínén jegyváltásra már nincs lehetőség. Az előzetesen tehát teltházasnak ígérkező est a szeretet, a tisztelet és a méltóság jegyében egy száz perces, testet-lelket ünneplőbe öltöztető lírikus utazás lesz a zene, a tánc és a költészet világában. Ebben művésztanárok és ifjú művészpalánták különleges előadása és számos vizuális élmény lesz a segítségükre, hiszen maradandó élményt szeretnének szerezni az esten résztvevőknek.
A jótékonysági estet követően az adományt sajtónyilvánosan, egy előre meghirdetett időpontban adják át; az estről készült videófelvétel pedig mindenki számára elérhető lesz.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek