2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Társasjátékok ünnepe

OLYMPIA ÉS VILÁGBAJNOKSÁGOK EGYIDŐBEN EGY HELYEN  – A TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPÉN

10 nap múlva, 2016. november 26-27-én kerül megrendezésre a TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPE, a modern családi és felnőtt játékok országos fesztiválja a Lurdy Ház Konferenciaközpontjában!

300 asztal, 60 szakértő játékmester, 2000 négyzetméter és 4 terem várja az érdeklődőket hazai és külföldi logikai, taktikai, stratégiai és családi társasjátékokkal, valamint sok egyéb színes programmal.  Hogy mivel is? Karácsonyi társasjátékvásár kedvezményes árakkal, társasjáték-kölcsönzés aminek keretein belül több 100 játék helyben kipróbálható, társasjáték bemutatók, szabálymagyarázatok, társasjáték-dedikálás, versenyek & bajnokságok, ahol a versenyzőket a játékélményen túl értékes nyeremények is várják. A Mini Essen a legújabb társasjátékokat mutatja be a nagyvilágból, az érdeklődők pedig részt vehetnek akár új társasjátékok fejlesztésében is.

A rendezvény keretein belül kerül sor az idei TÁRSASJÁTÉKOS OLYMPIA versenysorozat döntőire is, amelynek selejtezői már javában zajlanak, valamint itt rendezzük meg a WIZARD – és az ARANYÁSÓK VILÁGBAJNOKSÁGOT. Frederic Moyersoen, az Aranyásók kártyajáték alkotója is jelen lesz a rendezvényen dedikál és játszik a vendégekkel.
Év végén, karácsony közeledtével egyre inkább aktuálissá válik a társasjáték vásárlás kérdése, így nem véletlen, hogy ezen időszakban kerül megrendezésre a Társasjátékok ünnepe rendezvény.

Várjuk a sajtó képviselőt!

A rendezvény időpontja:  2016. november 26., szombat 10.00–19.00 és 2016. november 27., vasárnap 10.00–18.00.

A rendezvény helyszíne: Lurdy Ház, 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12–14.

Belépőjegyek a sajtó képviselői számára (kedvezményes áron, elővételben) kaphatók:
•a Gémklub-Gondolkodó boltokban, melyek címe: http://www.gemklub.hu/boltjaink

•online a http://nebuloalapitvany.hu/tarsasjatekok-unnepe-2016/#jegyvasarlas oldalon.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek