2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

A Jobbik hálás a szociális dolgozóknak

A Jobbik Magyarországért Mozgalom november 12-e, a Szociális Munka Napja alkalmából ezúton is szeretné megköszönni a szociális ágazatban dolgozók munkáját.
Támogatjuk a dolgozók követeléseit, többek közt az évek óta halogatott bérrendezés problémájának mielőbbi megoldását. A szociális ágazatban dolgozók érdekében a Jobbik országgyűlési képviselői évek óta rendszeresen felszólalnak a Parlamentben, illetve évről évre benyújtjuk a költségvetéshez a módosító javaslatainkat, amelyek a valódi bérrendezésre biztosítanának fedezetet. Ezeket azonban a kormánypárt mindig lesöpri az asztalról.

Felháborítónak tartjuk a szociális ágazat és dolgozóinak folyamatos semmibevételét, a valódi bérrendezés pótlékolással történő elodázását, a szociális életpályamodell kidolgozásának, bevezetésének halogatását.

A Jobbik támogatja – és lehetőségeihez mérten – elősegíti a szociális ágazat követeléseit, amelyek mielőbbi megvalósítása mind az ágazatban dolgozók, mind a magyar társadalom egésze szempontjából halaszthatatlanok.

Sneider Tamás, a Jobbik és az Országgyűlés alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek