2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Pakusza Zoltán perecesi fejlesztési fórumra várja Kriza Ákost

A Jobbik önkormányzati képviselője szeretné, ha a városvezetés a lakossággal egyeztetve venne részt a perecesi választókerület fejlesztésében.

 

Pakusza Zoltán örömének adott hangot, hogy Kriza Ákos levélben kereste meg a perecesi lakosságot, amelyben leírja, hogy a Pereces-patak és a perecesi vízelvezetés munkálataira több millió forintot különítenek el. Ebből is jól látszik – tette hozzá –, hogy a civil szervezetek és az általa jegyzett beadványok, felszólalások eredményre vezettek, vagyis ellenzékből is lehet sikereket elérni.

 

A jobbikos politikus ugyanakkor felhívta a figyelmet: a körzet problémáit komplexen kell kezelni.  Ennek részeként a 2017-re vonatkozó fejlesztési terveket már augusztusban leadta a városvezetés felé, és kérte az egyeztetést, amire eddig még nem adott lehetőséget az önkormányzat.

 

Mint mondta, Miskolc polgármesterének levele jó alkalom, hogy Kriza Ákos személyesen is ellátogasson a körzetbe: „amikor neki megfelelő, örömmel körbevezetem nemcsak Perecesen, de a választókerület többi részében, a Kiliánban és Bulgárföldön is”- fogalmazott Pakusza. Végezetül arra kérte Kriza Ákost, fogadja el a meghívását egy közös lakossági fórumra, ahol a helyi lakosok ismertethetik igényeiket, polgármester úr pedig a város lehetőségeit.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek