2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Szemétdíjbotrány: Fizessen a kormány a lakosság helyett!

A Jobbik Magyarországért Mozgalom felháborítónak tartja, hogy a Fidesz-kormány félévi szemétszállítási díjról szóló csekket sóz az emberek nyakába. A magyar családok nagy része ilyenkor, az iskolakezdés költségeiből még ki sem keveredve, a téli fűtésdíjak előtt rendkívül nehéz helyzetben van anyagilag. A mintegy nyolchavi közszolgáltatási díjról szóló csekkeket a kormány kapkodó jogalkotásának hibájából csak most küldték ki, ezt azonban nem szabad a lakosságra hárítani.

A terhet viselje az, akinek a hibájából felhalmozódott! A központi hulladékgazdálkodási koordináló szervnél kieső bevételeket a központi költségvetésből kell fedezni, a közszolgáltatást közvetlenül elvégző önkormányzatokat nem szabad ellehetetleníteni, hisz az a szemétszállítási szolgáltatás leállásával fenyegetne.

A helikopterrel közlekedő, urizáló kormánytagok reprezentációs költségeinek töredékéből biztosítható lenne, hogy anyagilag ne kerüljön lehetetlen helyzetbe több tízezer magyar család. Felszólítjuk a kormányt, álljon helyt a hibájáért, ne az embereket büntesse saját felelőtlensége, átgondolatlan törvényhozása miatt!

Kepli Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek