2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

A kitartó munka eredménye

A miskolci rendőrök több mint egy év eltelte után fogták el azt a férfit, aki társával egy eszméletlen férfitól ellopta pénzét és élelmiszereit.

A Miskolci Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást R. Ádám 23 éves karcagi és B. Sándor 32 éves miskolci lakosokkal szemben.

A gyanúsítottak 2015. augusztus 12-én 15 óra körül Miskolcon, a Torontáli utcán lévő játszótéren egy – betegségéből adódóan eszméletlen állapotban lévő – 52 éves férfitól elvették készpénzét és a nála lévő élelmiszereket.

A nyomozók a bűncselekménnyel összefüggésben R. Ádámot 2016. február 1-jén, míg társát B. Sándort 2016. szeptember 15-én elfogták.

R. Ádámnak ügyészi indítványra az eljáró nyomozási bíró 2016. február 3-án elrendelte előzetes letartóztatását, amit jelenleg is fenntartanak.

B. Sándort a Miskolci Rendőrkapitányság 2016. szeptember 15-én bűnügyi őrizetbe vette és a nyomozók az ő vonatkozásában is előterjesztéssel élnek előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes járási ügyészségen.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek