2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Jobbik:26-os ígéretek

Lassan az idei évnek is vége, de még egy kapavágás sem történt a Sajószentpétert elkerülő 26-os út építési munkálatai körül, holott 2014-ben Demeter Zoltán fideszes képviselő sajtóközleményben ígérte meg, hogy az útszakasz 2016-ra elkészül.

Az ígéretcunami persze nem most indult: már a szocialisták is jó kampányfogásnak tartották az elkerülővel hitegetni a lakosságot. A 2010-es átadásból nem lett semmi, sőt az engedélyek, 2011-ben le is jártak. Pedig az érintett szakaszon naponta 12 ezer jármű közlekedik, ebből 7 ezer nehézgépjármű. Ez az útszakasz bonyolítja le a BorsodChem Zrt. teherforgalmát, valamint ezen az útszakaszon közlekednek az autósok a bánrévei határátkelő felé is. Az ezzel járó zaj és légszennyezettség, valamint a sajószentpéteriek mindennapos közlekedési nehézségei mára elviselhetetlenné váltak.

A Jobbik a lakosság érdekében azonnali cselekvésre szólítja fel a kormányt, hogy az elkerülő megépítése a 2018-as választásokra végre valóság legyen, és ne a sokadik beváltatlan ígéret.

Egyed Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek