2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Hálaadás a Mária Rádióban

A Mária Rádió közössége szeptember 8-án, 9-én és 10-én hálát ad tíz éves működéséért és az új, budapesti FM 88,8-as frekvenciáért, valamint megalakítja imaköreit.
A Mária Rádió munkatársai, önkéntesei és hallgatói együtt adnak hálát

– azokért az otthonokért, melyek kápolnává váltak a Mária Rádió hatására

– azokért az önkéntesekért, akik évek óta áldozatos munkával tevékenykednek a rádióért

– az áldozatot hozni tudó hallgatókért

– azért, hogy az Úr szava tovább szólt a szívekben akkor is, amikor a rádió nem volt hallható a budapesti otthonokban

A Mária Rádió közössége a Hálaadás napok során szeretné megalakítani a Mária Rádió imaköreit. Imádkozunk, hogy Magyarország újra keresztény legyen, mert csak akkor van jövője.

Minden településen, minden kerületben, minden nagy családban szeretnénk létrehozni imaköreinket. Az imakörök együtt imádkoznak a közös és a helyi szándékokra, mélyítik ismereteiket az Egyház tanításáról, közösen cselekednek helyben a segítő szeretet és a hithirdetés terén. Idén a gyermekáldásért és a Gyermek Jézus Napjáért imádkozunk és dolgozunk Böjte Csaba felhívását felkarolva.

A hálaadás és az imádság mellett a Mária Rádió adományokat is gyűjt a rádió előtt álló fejlesztésekért. Az elnyert új, FM 88,8-as frekvencia és az újra megnyert Budapest környéki frekvenciánk a következő években nélkülözhetetlen beruházásokat igényelnek.

Hálaadásvonalunk száma:

magyarországi: 06 1 999 44 30

felvidéki: 035 7 72 72 72

A Hálaadás napok zárásaként Székely János esztergom-budapesti segédpüspök hálaadó szentmisét mutat be a Lehel-téri Árpád-házi Szent Margit templomban este 18 órakor. A közös ünnepre minden kedves testvért szeretettel várunk. A szentmisében hálát adunk a Mária Rádió hallgatóiért, önkénteseiért és az ő imaszándékaiért is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek