2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt ügyek: Hazament a házigazda

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslattal éltek a mezőkövesdi rendőrök azzal a férfival szemben, aki betört egy családi házba. A gyanúsított el akart bújni a fogas mellett a tulajdonos elől, aki észrevette a betörőt, így a férfi az ablakon át elmenekült.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást G. Lajos 52 éves helyi lakossal szemben.

A gyanúsított 2016. augusztus 20-án a déli órákban betört egy mezőkövesdi családi házba, ahonnan egy digitális fényképezőgépet akart eltulajdonítani, ám a házigazda váratlanul hazament. A betörő el akart bújni a házban, de a tulajdonos észrevette, így az ablakon át elmenekült. A rendőrök a helyszín közelében elfogták a tolvajt, akinél megtalálták a családi házból hiányzó fényképezőgépet.

A gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást 2016. augusztus 22-én a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek