2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Életmódváltás Bear Grylls-el

A világszerte ismert Bear Grylls A te életed – egyél érte című könyvében megmutatja, hogyan ehetünk finom ételeket egészségesen; Grylls, legtöbbünk kedvenc ételeire kínál egészséges, otthon is elkészíthető alternatívákat, így a könyvben pizza, hamburger és sajttorta recepteket is találhatnak az olvasók.

A mindenki által ismert népszerű ételek mellett, Grylls több ételkülönlegességgel arra ösztönzi olvasóit, hogy merjenek újdonságot is kipróbálni a jól bevált receptek mellett. Az általa javasolt étrendet követve hosszú távon lehetünk energikusak, boldogok és egészségesek, egyúttal kiegyensúlyozottak az élet minden területén.

Bear Grylls könyvében több mint 70 rendkívül egészséges, otthon elkészíthető recepttel lepi meg az egészségtudatos élet szerelmeseit. Könyve mindazok segítségére lesz, akik már az egészséges életmód hívei, ám azoknak is megfelelő útmutatással szolgál, akik csak most szánják rá magukat az életmódváltásra. Grylls-t könyve megalkotásában a táplálkozási szakértő, Kay van Beersum segítette, így az olvasók számos hasznos táplálkozási tanáccsal gazdagodhatnak ha kezükbe veszik a könyvet.

Szerencsére kis túlzással a könyvben szereplő minden alapanyagot be lehet szerezni a boltokból, így nem okozhat különösebb kihívást az ételek elkészítése; csupán az életmódváltáshoz szükséges elszántságra és kitartásra van szükségünk. Az elkészíthető ételek táplálnak, biztosítják a megfelelő energiaszintet és nem utolsó sorban segítenek a súlyunkat kordában tartani. Jó hír a fogyókúrázók számára, hogy az étrend kizárja a finomított cukrot; mindazok pedig, akik bármilyen fajta ételérzékenységgel küzdenek, legyen az laktóz intolerancia vagy gluténérzékenység, is megtalálják számításaikat Grylls könyvében.

A receptekhez magyarázatokat is találnak az olvasók, így számos hasznos háttérinformációt megtudhatnak az egyes összetevőkről. A receptek nem csak egészségesek, hanem rendkívül laktatóak is, így biztos, hogy nem maradnak éhesen mindazok, akik kipróbálják őket. Bear Grylls garantálja, hogy bombaformába kerülnek azok, akik betartják az általa javasolt étrendet, és veszik a fáradtságot ahhoz, hogy saját maguk készítsék el az ételeket, ahelyett, hogy a könnyebb utat választanák, avagy félkész vagy mikrós ételeket fogyasztanának.

A te életed – egyél érte garantáltan megváltoztatja olvasóinak az étkezéssel kapcsolatos szokásait és gondolkodásmódját, így kiváló választás lehet mindazok számára, akik fittebbek, egészségesebbek, energikusabbak akarnak lenni. Megfelelő mennyiségű mozgással kombinálva a receptek segítségére lesznek minden fogynivágyónak, hiszen a számos jól-csengő, ám hosszú távon tarthatatlan diéta helyett, e könyv olyan étrendet javasol, melyet könnyű követni, és mely során egészségesen tudunk étkezni úgy, hogy közben a finomságokat se vonjuk meg magunktól. Grylls-nek már számos könyve jelent meg magyarul is, így aki kedvet kapott a szerző más írásaihoz is, annak többek között a Te életed – eddz érte! című könyv nagy hasznos kiegészítés lehet a receptek mellett az életmódváltásban.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…