2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Tovább dübörög a fideszkorrupció

Úgy látszik, hogy új taggal bővül a Fidesz parlamenti korrupciós válogatottja. Ezúttal Mengyi Roland országgyűlési képviselő jelentkezett játékra, aki sajtóinformációk szerint uniós pénzekkel való visszaélésben lehet érintett.

Vallomások és lehallgatási jegyzőkönyvek bizonyíthatnák a képviselő szerepét az ügyben, de a nyomozó hatóság látókörébe szokás szerint valamiért nem került bele. A bűnbanda szereplői utalnak továbbá miniszterekre és államtitkárokra is, mint az ügy esetleges érintettjeire. Például Balog Zoltán miniszter neve is többször elhangzik az üggyel kapcsolatban. Felszólítjuk az érintetteket, hogy ne kövessék a rogáni módszert, ne tagadják le barátaikat és üzlettársaikat, hanem adjanak egyenes választ a történtekre, vállalják tetteik következményeit!

Megszámlálhatatlanul sok ügy és bizonyíték van már arra, hogy hazánkat milyen méretekben hálózta be a pofátlanul telhetetlen fideszkorrupció. Minderre azért van lehetőség, mert „a Viktor engedi”, sőt teljes államapparátusa ezt a célt szolgálja. Amennyiben a Jobbik 2018-ban elnyeri a választók bizalmának többségét, létre fog hozni egy politikától mentes korrupcióellenes ügyészséget, melynek feladata az ehhez hasonló korrupciós ügyek felderítése és az évtizedek óta elmaradt elszámoltatás végrehajtása lesz.

Szilágyi György országgyűlési képviselő

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…