2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Ellenőrzés a turisták biztonságáért

Lillafüreden tartott közúti ellenőrzést a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az idei nyári szezonra vonatkozó idegenforgalmi koncepciója alapján.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a nyári idegenforgalmi idény legfontosabb rendőri feladata a turistaforgalom szempontjából kiemelkedő jelentőségű térségek, helységek köz- és közlekedésbiztonságának, megszilárdítása, a bűncselekmények és szabálysértések megelőzése, valamint az idegenforgalom zavartalanságának és az üdülővendégek nyugalmának biztosítása.

A főkapitányság Közlekedés Rendészeti Osztály Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai 2016. augusztus 3-án Lillafüreden tartottak prevenciós célokat szolgáló közúti ellenőrzést. A járőrök nem találtak kirívó esetet, ittasan a volán mögé ülő sofőrt, vagy a közlekedés biztonságát veszélyeztető motorosokat.

A rendőrség a nyári szezon hátra lévő részében továbbra is fokozottan ellenőrzi a turisztikailag frekventált területeket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek