2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Őrizetben a járdánházi támadó

A rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták lakásán azt a fiatalkorú fiút, aki Járdánházán késsel fenyegetőzve megpróbálta megszerezni egy helyi kisbolt napi bevételét.

Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy járdánházi 17 éves fiatalkorú fiúval szemben. A gyanúsított 2016. július 27-én 19 óra körül bement egy járdánházi élelmiszerboltba, majd egy késsel a kezében az eladót a napi bevétel átadására akarta kényszeríteni. A megfélemlített alkalmazott próbálta lebeszélni támadóját, mondván nagy bajba kerülhet, ha nem hagy fel szándékával. A fiú ekkor csökkentette igényét, és 10 000 forintot kért. A támadó végül – miután bejött egy vásárló – letette a kést és zsákmány nélkül elmenekült a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök hamar azonosították, majd lakásán elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalt.

Az Ózdi Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett terhelttel szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek